DESPRE NOI


Cine suntem noi? Ce facem? Cum iti putem fi de folos? Le vei afla pe toate in randurile de mai jos.

Prima Work&Travel vizeaza procedura de plasament pe piata muncii in Grecia si SUA, destinata studentilor si nu numai. Conditiile de participare propuse sunt simple si accesibile, iar cerintele foarte usor de indeplinit.

Suntem o echipa de oameni tineri, entuziasti, fosti participanti ai programului Work and Travel. Vrem sa impartasim din experientele noastre tuturor studentior care se gandesc sa-si petreaca o vara de neuitat in Statele Unite.

gabriela-jugariu

“America a insemnat pentru mine mai mult decat o destinatie. A fost inceputul independentei mele financiare, o oportunitate de a cunoaște oameni cu care am legat prietenii pe viata si sansa de a-mi depasi limitele. Ca manager de program fac asta de peste 7 ani de zile si inca sunt incantata ca pot ajuta tinerii studenti sa descopere o lume noua si sa iasa din tipare.”

 

Raluca HanuImi doresc din suflet sa pot contribui la decizia tinerilor de a face un pas spre aceasta aventura. Acest program reprezinta o maniera excelenta de a te descoperi pe tine ca persoană, de a avea parte de o vara de neuitat, de a-ti largi grupul de prieteni si de a-ti trai propriul vis american!! “

 

Dani Condruc

“Salut! Eu sunt Dani si sunt designer grafic din 2009. Imi place sa lucrez cu oameni oportunisti, silitori si dinamici. Iubesc sa dau viata ideilor prin imagini. Sunt extrem de incantat ca am avut sansa de a lucra cu echipa Prima Work & Travel si ador cafeaua de acolo! ❤”

Te asteptam la sediul nostru, pentru a ne cunoaste si pentru a putea obtine cat mai multe informatii cu privire la programele Work and Travel.

Studentia e intr-adevar prea scurta ca sa nu incerci Work and Travel!