Work & Travel SUA

Transforma urmatoarea vara in aventura vietii tale!

Esti student si vrei sa faci din vara aceasta o perioada de neuitat? Programul „Work&Travel USA” este varianta cea mai potrivita pentru tine. Ai posibilitatea sa lucrezi o vara la un angajator din State, sa cunosti stilul de viata american si sa iti faci multi prieteni.

students-having-fun

Credem cu tarie ca fiecare student in parte trebuie sa aiba parte de o astfel de experienta. Consideram aceasta aventura ca fiind o oportunitate de dezvoltare a tinerilor atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

Infiintat  de catre Departamentul de Stat American in anii ’60, Programul „Work and Travel” se adreseaza studentilor care isi doresc sa ia parte la „The American Dream”. Peste 6000 de studenti romani aleg sa ia parte la aceasta provocare, iesind astfel din rutina, luand parte la „lifestyle-ul” american, intorcandu-se chiar cu ceva banuti acasa.

biggest-cities-of-usa-50

10 locuri ce trebuie neaparat sa le vezi in State!

1. White House: Cladirea, construita intre anii 1792 si 1800, este atat biroul cat si resedinta oficiala a presedintelui Statelor Unite ale Americii. Dupa atacurile armate din septembrie 2011, aceasta a devenit mult mai greu de vizitat, acest lucru fiind posibil doar prin intermediul tururilor organizate.

The White House - Washington DC, United States

2. Great Smoky Mountains National Park: Frumusetea naturii si a culorilor din cele 4 anotimpuri face din acest parc un loc incomparabil. Cele 12000 de km de poteci sunt protejate, iar turistii sunt din ce in ce mai atrasi de unicitatea locului.

welcome-to-great-smoky-mountains-national-park

3. The Las Vegas Boulevard: In jurul anului 1900, Bugsy, un gangster necunoscut a decis sa construiasca un oras al distractie, ce urma sa devina un paradis fiscal, condus de mafie. 11 ani mai tarziu, Las Vegas a primit statutul oficial de oras. In urma tolerantei activitatilor autoritatilor referitoare la diferite tipuri de distractii, orasul a primit numele neoficial de „The Sin City”.

hdtimelapse-net_city_2087_hirez

4. Navy Pier, Chicago, Illinois: Aflat pe lacul Michigan si inaugurat inca din anul 1916, Navy Pier a servit ca o facilitate de campus si pentru instruire militara. Zona pune la dispozitia turistilor o multitudine de restaurante, expozitii, puncte de distractie si locuri pentru cumparaturi.

work and travel usa

5. Kilauea: Situat in Arhipelagul Hawaii, Kilauea este cel mai tanar vulcan, avand o inaltime destul de redusa si o suprafata plata. Face parte din categoria celor mai activi vulcani din intreaga lume. Din 1952, acesta a rabufnit de 33 de ori, iar volumul materialului care a erupt este de ajuns pentru a construi un drum ce ar putea inconjura planeta de aproximativ 3 ori.

work and travel USA

6. Niagara Falls: Fiind situata intre provincia canadiana Ontario si statul New York, Cascada Niagara este printre cele mai deosebite minuni naturale de pe suprafata teritoriului american. Anual, aceasta atractie turistica atrage peste 14 milioane de curiosi.

Spectacular rainbows at Canadian side of Niagara Falls

7. Golden Gate Bridge: este un pod suspendat, ce despica stramtoarea dintre San Francisco si Marin County.  Faimosului pod i s-a atribuit culoarea portocalie-rosiatica,  prin simplu motiv ca se dorea cresterea vizibilitatii acestuia pe timp de ceata,  fenomen extrem de des intalnit in zona.

work and travel usa

8. Yellowstone National Park: a fost prima rezervatie naturala din intreaga lume. Acest lucru s-a hotarat in urma dorintei de prezervare a multiplelor izvoare termale si a numarului urias de gaizere. In prezent, parcul este caminul a mii de specii animale, printre care se numara carpioarele, ursii grizlly, elanii sau chiar lupii.

work and travel usa

9. Manhattan: Unul dintre cele mai cunoscute cartiere din New York, Manhattan-ul este recunoscut pentru stilul de viata pe care il adopta locuitorii acestuia. Aceasta atractie a Statelor Unite este una extrem de cunoscuta, faimosul cartier fiind adesea intalnit in ecranizari ori publicatii.  Empire State Building, The Statue of Liberty, Central Park sau show-urile de pe Broadway fac parte din farmecul cartierului.

work and travel USA

10. The Grand Canyon: este printre cele mai faimoase atractii turistice din Statele Unite ale Americii. Acesta s-a format in milioane de ani, sub actiunea raului Colorado. Anual, milioanele de turisti raman uimiti de culorile si peisajele oferite de acest grandios canion.

grand-canyon-sunrise

work and travel SUA