TESTIMONIALE

Ce spun cei care au mai fost?

“Vreau sa stii ca totul e foarte bine aici si am realizat ce am dorit, chiar daca uneori am avut si zile mai grele. Am calatorit, dar am facut asta la inceput ai acum spre final lucrez mai mult ca sa ma simt bine si cand ma intorc. Pot sa zic ca sunt norocos ca am nimerit sa lucrez unde trebuie cu cei mai de treaba oameni.”

Ciprian B., Work and Travel SUA 

“A fost o vara extraordinara. Nu spun frumoasa pentru ca nu a fost numai asa. A fost si greu si frumos, ceea ce pentru mine inseamna perfect. Munca nu a fost usoara deloc, dar a compensat distractia de seara si excursiile pe care le-am facut in zilele libere. Grecii (colegi si manageri) nu au fost toti amabili si draguti, dar au compensat cativa dintre ei si ceilalti tineri straini angajati ca si mine. In plus, locația hotelului, peisajele Greciei si Atena au compensat totul. Si mi-am facut mai multi prieteni, am invatat ce inseamna sa muncesti, am invatat sa fiu mai rabdatoare, sa iert mai mult, sa ignor lucrurile si persoanele rele si bineinteles, m-am distrat. Multumesc mult pentru ocazia asta!”

Vasilica N., Work and Travel Grecia 

„ Soare, plaja, munca si oameni cu inima frumoasa. America e ca o lume noua, proaspata, plina de culori vii. Acum vad totul diferit si e frumos cand realizezi maturizarea. In trei luni te descoperi ca un om independent, responsabil, dar care in acelasi timp se bucura de fiecare minut. 

Te sfatuiesc viitor student Work&Travel, sa pleci cu cineva apropiat sau cu o gasca de prieteni, pentru ca experienta va fi una de neuitat. Si da, am sa repet experienta la vara, in acelasi minunat Ocean City!”

Catalina P, Ocean City, MD

„Daca e sa incep cu ce mi-a placut, acum as putea spune ca mi-a placut si prima mea noapte cand am ajuns in New York si m-am pierdut pe acolo. 

De la ideea ca o sa cunosti o multime de oameni, pana la diminetile in care te trezesti la ocean, totul e genial! O asemenea experienta pentru unii poate insemna responsabilitate, disciplina, maturizare; pentru altii, distractie. Pentru mine a fost o experienta care mi-a deschis noi orizonturi.

 O sa mai plec. E prea tare ca sa nu vad si partea de vest a Americii!!”

Ovidiu I., Ocean City, MD

“O vara in SUA pentru mine a insemnat descoperire proprie. M-a ajutat sa imi descopar limitele si sa ma cunosc mai bine si sa imi descopar limitele. Profesional, m-a ajutat sa descopar munca de jos si sa realizez ce inseamna aceasta.  Pentru mine, o vara in USA a insemnat ambitie si determinare de care nu eram constienta. Toate acestea m-au ajutat sa ma dezvolt din punct de vedere profesional si personal. A insemnat mai ales indeplinirea dorintelor mele de dinaintea plecarii. 

Cu siguranta as mai repeta experinta daca timpul si studiile imi permit. Cat despre cei care doresc sa aplice pentru un program W&T, nu va duceti numai cu gandul spre munca, mai si distrati-va! Incercati lucruri noi, iesiti din zona de confort, calatoriti, imprieteniti-va cu toti oamenii pe care ii intalniti si cu care interactionati!”

Sebastian George D., Put-in-Bay, OH

Sa mergi in America e o experienta de neuitat, e ceva ce te schimba si te imbogateste cu lucruri noi, la care multi visam si dorim sa ni se indeplineasca. As repeta experienta asta ori de cate ori mi s-ar ivi ocazia. Fiecare student ar trebui sa incerce macar odata in viata experienta aceasta, sa cunoasca lumea si sa calatoreasca. 

Studentia e cel mai frumos moment de a va bucura de aceste experienta, alaturi de prieteni, cu pofta de viata de a cunoaste si explora lumea. Se merita cu prisosinta!

Ramona Z., Jenny Lake Lodge, Moran, Wyoming

„Vara in SUA a fost cea mai tare experienta din viata mea, facandu-ma sa ma cunosc mai bine si sa-mi depasesc limitele cu mult fata de asteptari. Aventura mea a inceput in Salt Lake City, fara sa cunosc pe nimeni, intr-o lume complet noua, din care nu faceam parte si in care nu stiam ca in scurt timp o sa ma simt ca acasa, incojurat de cele mai cool persoane, facand lucuri pe care credeam ca nu o sa le fac niciodata. Este putin spus ca m-am distrat maxim, pentru ca fiecare zi aducea noi oportunitati si noi persoane in calea mea, persoane care m-au invatat foarte multe.”

Lucian D., Jackson, Wyoming

„Daca esti intr-o zona in care sunt mai multi studenti petrecerile sunt senzationale si poti cunoaste atat de multi oameni si diferite obiceiuri. Singurul lucru de care imi pare rau dupa aceste veri minunate este faptul ca nu mi-am lasat putin timp sa vizitez mai mult. Dar am fost norocoasa ca si locurile in care am ajuns sunt foarte frumoase. Profitati de faptul ca sunteti studenti! Probabil asta e una dintre cele mai frumoase experiente ca student. Mergeti in SUA!”

Cristina F., Colorado

„Fiecare student ar trebui sa incerce experienta, sa cunoasca lumea si sa calatoreasca. Eu prefer muntele astfel ca,  am mers in statul Wyoming, un tinut salbatic, unde inca predomina si stilul cowboy-lor (iar asta ii ofera un farmec aparte). A fost o vara plina de noutate pentru mine, au fost multe lucruri facute pentru prima data: calatoria cu avionul, prima data peste granite, prima data cu metroul si multe altele, pe care le descriu intr-un singur cuvant: MINUNAT!!”

Ramona Z, Moran, Wyoming

“Inedita as descrie ca fiind vara petrecuta in SUA alaturi de persoane deosebite impreuna cu care am invatat sa valorific timpul liber, sa-mi asum responsabilitatea si satisfactia lucrului in echipa. Persoanele pe care le-am intalnit acolo, cei care m-au sustinut cat si coordonatorii de program, impreuna au contribuit la dezvoltarea personalitatii mele.”

Alexandru S, Wisconsin Dells, Wisconsin

“Simteam ca pot mai mult, voiam sa ma cunosc pe mine mai bine … am citit multe testimoniale in care studentii spuneau ca in aceasta experienta si-au dat seama ce drum in viata vor sa urmeze. O persoana mai pragmatica ar spune, cum ar putea spalatul vaselor sa te ajute in evolutia personala? Dar visatoarea de mine si- a pus toata speranta in aceasta experinta de dezvoltare personala in care activitatea principala era debarasarea si spalarea vaselor. Am plecat singura intr-un orasel din statul Wisconsin de 400 de locuitori. Am plans .. mult, am ras …mai mult. Nu mi-ar ajunge o zi intreaga sa povestesc experienta si pe scurt as spune .. toti anii de școala nu m-au invatat despre viata, cat m-au învatat 3 luni pe cont propriu in SUA.”

Loredana L.,  Bailey`s Harbour, Wisconsin

”O vara in U.S.A. pentru mine a insemnat descoperire proprie, m-a ajutat sa imi descopar limitele si sa ma cunosc mai bine, profesional.”

Sebastian D, Put-in-Bay, Ohio